Unde gasesti piese originale skoda mai rapid? In offline sau in online?

Ti s-a defectat masina si ai nevoie de piese originale skoda de calitate si cat mai rezistente la uzura? Piesele auto sunt destul de usor de gasit daca stii de unde sa incepi cautarile si daca te informezi corect. Le poti cauta in prima faza in magazinele offline sau online. Pentru a gasi piesele dorite in magazinele offline trebuie sa ai ceva timp la dispozitie, sa stii exact ce cauti, poti sa nu gasesti ce ai nevoie in magazinul dorit, asa ca ai de umblat.

In plus, in magazinele offline te poti trezi ca ai cumparat un produs mai scump recomandat de vanzatorul dornic sa aiba incasari cat mai mari. Avantajul magazinelor offline de piese auto este dat de posibilitatea examinarii atente a piesei si de compararea anumitor calitati. Spre deosebire de cumparaturile offline, cautarea unor piese originale skoda in online este mult mai rapida, mai comoda, o poti face de acasa, din fata calculatorului, poti cumpara sute de piese fie pe site-urile firmelor care le comercializeaza, fie pe site-urile specializate tip comparator. In pagina produselor sunt fotografii detaliate si informatii despre datele tehnice ale pieselor, inainte de livrare se confirma piesele comandate cu ajutorul unor detalii din cartea tehnica a masinii. Fiecare piesa are specificate modelele de masina pentru care este fabricata, piesele se potrivesc perfect si sunt usor de montat in orice service autorizat.

Magazinele online cu piese auto au contracte cu marii producatori, majoritatea pieselor au garantie extinsa sau de la producator, pot fi returnate daca au defecte din fabrica sau nu se potrivesc, banii se primesc inapoi integral. In plus, comerciantii din online oferte mult mai bune de pret, sunt promotii periodice, discounturile pot ajunge si la 30-50%, piesele sunt grupate pe categorii, exista filtre si motoare de cautare puternice integrate in layout-ului webiste-ului pentru a gasi in timp util toate piesele de care ai nevoie.

FacebookGoogle+Twitter