Trei accesorii pentru petrecerea micutului pe care trebuie neaparat sa le incluzi in lista de cumparaturi

Orice parinte care vrea sa organizeze petrecerea copilului acasa stie in mare ce are de facut, ce trebuie cumparat. Insa de multe ori, din cauza timpului care nu este de partea lor sau din cauza unui numar prea mare de pregatiri de terminat pe ultima suta de metri, sunt anumite articole si accesorii petrecere importante care sunt omise. Aceste articole pot face diferenta intre o petrecere reusita si una mai putin reusita de cele mai multe ori asa ca e bine sa le ai pe lista ta de cumparaturi. Iata in continuare doar trei accesorii care ar trebui sa fie pe orice lista pentru petrecerea copilului.

In primul rand la capitolul accesorii de petrecere must have intra seturile de pahare si farfurii personalizate. Aici nu prea e mult de discutat, personalizarea e obligatorie, de preferat cu desene animate, cat mai bune si neaparat din plastic, usoare si simplu de igienizat.

In al doilea rand baloanele trebuie sa fie pe listele de accesorii petrecere. Poate ca nu le consideri prea importante, insa ele sunt si element de decor si un element ideal pentru joaca, toti copiii adora baloanele de toate felurile si cat mai colorate. Baloanele pot sta foarte bine aproape de micuti, pot fi prinse in diferite colturi, pe sus, pe deasupra meselor, oriunde ai vreo idee de decoratiune mai deosebita.

In al treilea rand alte accesorii de petrecere pe care nu ai voie sa le uiti cand iti faci lista de cumparaturi sunt suflatorile party si bannerele stegulete. Cu suflaturile stim sigur, micutii le adora si ar sufla in ele cat e ziua de lunga, sunt un motiv de ras zdravan si de situatii funny numai buna pentru destinderea atmosferei in anumite momente.

Bannerele stegulete iarasi sunt importante pentru ca te ajuta sa decorezi frumos camerele unde are loc petrecerea sau curtea si daca mai au si desene animate pot fi o placere pentru cei care le vor privi din cand in cand, in timp ce gusta din bunatati.

FacebookGoogle+Twitter