Schimbati cat mai des cauciucurile si veti putea porni la drum fara griji

cauciucuri-camionEste de la sine inteles ca performantele foarte bune sunt obtinute doar daca ai o masina care functioneaza corect si are cele mai bune cauciucuri. Atunci cand cauciucurile pentru camioane sau masini obisnuite sunt uzate riscul unor accidente creste, nu mai aveti control total asupra franarii sau deplasarii, la un moment dat puteti avea chiar si pana. Uzura prea mare poate duce si la defectarea unor sisteme ce au legatura cu modul in care se comporta cauciucurile.

Pe de alta parte, cauciucurile trebuie schimbate chiar si la cel mai mic semn de slabiciune, nu trebuie asteptat pana cand gradul de uzura e foarte mare, si asta pentru ca masina functioneaza ca un intreg si toate celelalte sisteme vor raspunde la orice anomalie a rotilor. Daca e vorba de un camion lucrurile sunt si mai complicate pentru ca tot greul este dus de cauciucuri camion, realizate dintr-un material mult mai calitativ decat cele obisnuite, mai gros, pentru aderenta si performante foarte bune pe orice tip de carosabil. Soferii care conduc camioane stiu prea bine ce inseamna sa ai anvelope uzate mai ales cand intalnesti portiuni de drum cu zapada sau polei. Greutatea prea mare, viteza care e de multe ori destul de ridicata pentru ca trebuie respectate deadline-uri, modul in care fiecare sofer manevreaza autovehiculul, toate acestea afecteaza direct aceste cauciucuri camion. Cauciucurile pentru camioane trebuie schimbate suficient de des pentru a avea mereu aderenta perfecta, franarea e vitala mai ales cand incarcatura depaseste o anumita greutate, calitatea deplasarii si confortul de la volan depind si ele tot de cat de bune sunt cauciucurile. Inlocuirea cauciucurilor e simpla, se poate face intr-un service, de cumparat se cumpara din online, unde sunt destule oferte foarte bune, cu livrare rapida.

In magazinele online echipa va poate sfatui in privinta detaliilor tehnice, alegeti cauciucurile care se potrivesc camionului, cu cele mai bune performante, de la producatori de top. De asemenea, cauciucurile pentru camioane de calitate va permit si transportul unor cantitati mai mari de marfa sau produse, pentru ca masina rezista bine si in felul acesta poate creste si profitul lunar.

FacebookGoogle+Twitter