Poti fi “Firma de Incredere”!

Diverse business group meetingCentrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK a reusit sa implementeze in Romania un proiect desfasurat la nivel european care dovedeste ca Firma Ta E Cea Mai Buna. Proiectul international a fost initiat in Polonia in 2013, si este deja existent in alte sase tari europene: Bulgaria, Republica Ceha, Serbia, Ungaria, Slovacia, Estonia.

CBOK aceea a creat un soft care verifică toate firmele de pe teritoriul tarilor unde exista acest proiect, printr-un algoritm pe baza coeficientului de opinie, care efectuează ceea ce în termeni de specialitate se numeste Natural Language Processing (NLP), care a dovedit ca numarul de Firme de Incredere au ajuns la peste 170.000.

Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților aplica algoritmul in mediul online si realizează, in mod independent, observații asupra firmelor cercetate si verificate, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneză CBOK Ltd. Pana în prezent nici o instituţie nu desfășoară activități de cercetare pe baza acestei metode.

In urma observatiilor, se ofera Certificatul „Firmă de Încredere” firmelor cu rezultate pozitive, fiind un document care atestă reputația impecabilă în mediul online. Se poate obține numai de către companiile care au un coeficient bun al opiniilor. De asemenea, se poate interpreta și ca indicator de satisfacție al clienților.

Certificatul „Firmă de Încredere” are ca scop promovarea online a companiilor și este în strânsă legătură cu crearea unei imagini pozitive acestora. Certificatul “Firma de Incredere” prin promovarea online in acest proiect desfasurat la nivel european va imbunătăţeşte reputaţia companiei pentru a vinde mai mult, va ofera un instrument util pentru o vizibilitate mai buna pe piata afacerilor si va propune solutia perfecta de vizibilitate pentru firme: E-Cardul, o noua metoda de marketing online – o metoda noua de promovare online unde se lasa in urma metoda clasica, cu flyere sau pancarde promotionale.

CBOK va pune la dispozitie Certificatul “Firma de Incredere” si E-Cardul care reprezinta un nou trend de promovare a business-ului printre firmele si companiile din Romania. E-Cardul pe site-ul www.firmadeincredere.ro, autocolantele cu logo-ul „Firmă de Încredere”, Certificatul “Firma de Incredere” va vor face cunoscuti ca firma, in mediul dumneavoastra de afaceri, iar faptul ca faceti parte din acest proiect desfasurat la nivel european, va vor aduce in primul rand recunoasterea reputatiei impecabile în rândul clienţilor și contractorilor.

Proiectul desfasurat la nivel european prin CBOK din Romania scoate in evidenta firmele corecte, cu afaceri curate, unde cuvantul este mai puternic decat un contract, intr-adevar “Firmele de Incredere” romanesti din toate domeniile.

FacebookGoogle+Twitter