Pasi de urmat cand vrei sa cumperi Ethereum cu un card

Spre deosebire de o tranzactie bancara, care dureaza ceva pana se finalizeaza, o tranzactie cu Ethereum poate dura cateva minute sau chiar mai putin, depinde de viteza de procesare. Cea mai simpla modalitate de a cumpara Ethereum este cea care implica folosirea unui card bancar. Sunt foarte multe site-uri care au deja implementate sisteme moderne si sigure de asociere a unui card unui cont nou creat. Odata ce ai validat cardul si ai toate datele corect completate poti cumpara ethereum cu cardul.

Crearea contului pe site-uri dureaza cateva minute, se confirma datele personale si detaliile de logare. Dupa configurarea contului urmeaza configurarea datelor legate de card. Se navigheaza pana la meniul Setari si se alege Modalitati de plata. Se adauga modalitatea de plata, se alege cardul de credit, debit, se completeaza toate datele cerute. La final primiti confirmarea si puteti cumpara ethereum cu cardul din acel moment, oricand doriti. Procesul de cumparare are si el cativa pasi simpli. Se introduce suma dorita de cumparat, se asteapta aprobarea transferului si transferul efectiv in Wallet. Toti acesti pasi par complicati, dar durata lor e de doar cateva minute. Cumpararea de Ethereum e sigura, e simplu de folosit orice aplicatie web si site pe care se poate tranzactiona, consultantii sunt disponibili in permanenta cu solutii si idei de folosire eficienta a platformelor. Mai mult, daca veti investi in Ethereum veti putea avea si un profit garantat, mai ales ca in 2017 valoarea sa a crescut enorm, cu peste 13.000%!

Ethereum ramane o criptomoneda foarte populara, platformele pe care se poate tranzactiona sunt sigure si sunt verificate in permanenta, toti utilizatorii au conturi verificate si orice fel de tranzactie e supravegheata pentru a se desfasura in cele mai bune conditii. De altfel, Ethereum este intr-o continua crestere si site-urile care permit tranzactionarea sa sunt din ce in ce mai multe asa ca puteti avea mai multe alternative pentru a putea cumpara si vinde Ethereum in cele mai bune conditii.

FacebookGoogle+Twitter