Olitele si reductoarele pentru WC, doua produse care il pot ajuta pe cel mic sa scape de teama de mers la baie

Desi in viata de adult mersul la baie pare ceva foarte simplu si normal, ne intra in reflex si nu ne gandim prea mult, micutii vad din alta perspectiva aceasta nevoie si o trateaza diferit, in functie de ce afectiuni mai sufera si de cat de bine stau si cu psihicul. De foarte multe ori se ajunge pana intr-acolo incat copiii mici refuza sa mearga la baie, au probleme cu stomacelul, cu rinichii ulterior, se poate ajunge si la doctor, ceea ce poate determina o reticenta si mai mare din partea micutului cand vine vorba de nevoile normale. Evitarea unor probleme cu toaleta este totusi foarte simpla si presupune cumpararea unei olite sau unor adaptoare pentru vasul de WC.

Vasul de WC poate fi destul de inspaimantator pentru micuti, se pot teme de el, inaltimea e si asa mai mare, asa ca o olita si reductorul pot sa fie o rezolvare foarte ieftina si de efect. Pe olita micutii se simt mai in siguranta, olitele sunt adaptate varstei si anatomiei lor, pot sa „faca” mult mai bine pentru ca au mereu pozitia corecta. Unele modele pot avea si muzica sau ii pot provoca sa faca anumite activitati ca sa nu se simta singurei pe olite si sa treaca mai usor peste aceasta experienta. Daca inca nu v-ati cumparat olita pentru cel mic gasiti niste olite foarte frumoase la Nichiduta, personalizate, cu o cromatica diversa, dar si reductoare la preturi bune.

Olitele au diverse forme, la fel si produsele din categoria reductoare cumparate online, de fiecare data cand sunt folosite niste olite foarte frumoase de la Nichiduta modelele cu senzori activeaza imediat muzica, au capac, intretinerea lor este simpla. Modelele mai sofisticate care seamana cu un vas WC au si container detasabil, capac, spatar inalt, margini rotunjite, pot avea mini-toaleta, adaptor pentru toaleta si inaltator pentru toaleta, manere. Cand mai creste copilul poate folosi reductoare cumparate online ca sa se invete cu vasul de toaleta si sa il foloseasca singur. Reductoarele au si scarita anti-derapanta, scarile se regleaza usor, manerele lor sunt ergonomice, se pliaza si se depoziteaza foarte simplu. Nichiduta livreaza rapid produsele, toate sunt originale, vin in ambalaj original, sunt reduceri periodice la toate categoriile de produse si au garantie si de doi ani.

FacebookGoogle+Twitter