Nu conteaza cat de lung sau scurt ai parul importanta e… culoarea, daca esti femeie

Nu e niciun secret pentru nimeni ca femeile tin foarte mult la parul lor si ingrijesc cum pot mai bine. Parul care arata bine va atrage dupa sine si priviri din partea barbatilor, va contribui la un look cat mai modern si la o aparitie uimitoare de fiecare data. Atractivitatea unei femei poate fi sporita insa cu ajutorul unei culori potrivite pentru par. Parul se poate vopsi, se poate aranja, practic doamnele si domnisoarele din ziua de astazi pot avea ce culoare isi doresc, vopsitul e simplu si nu dauneaza firelor de par daca nu e facut prea des sau cu produse de slaba calitate. In functie de ce culoare aleg femeile pot sa para mai tinere, barbatii le vor gasi mai atragatoare si mai pline de viata.

Cercetatorii americani au facut recent un stiu in care au vrut sa vada daca intr-adevar parul influenteaza atractivitatea unei femei si barbatii se uita mai interesati la o doamna cu o anumita culoare a parului. Astfel ca 110 barbati au primit poze cu femei roscate, blonde si brunete. Dintre toate pozele, cele pe care barbatii le-au placut mai mult si au fost indicate ca reprezentand femei mai tinere erau pozele in care parul femeilor era de culoare deschisa. Mai mult se pare ca barbatii isi  aleg femeile in functie de culoarea parului si de lungimea lui. Pana si Darwin a fost fascinat de curiozitatea masculina. Ca sa isi testeze niste teorii pe la 1869 el a solicitat niste date despre pacienti de la medicul John Beddoe, afland astfel ca barbatii bruneti si cu parul deschis si-au gasit perechea feminina, iar blondele aveau sanse foarte mari sa ramana singure.

Pentru ca Darwin era un om al rezultatelor clare, din care se putea trage o concluzie certa a renuntat in timp la investigatiile sale obtinand doar rezultate neconcludente, fara o baza stiintifica demna de luat in seama. Indiferent ce s-ar spune prin anumite studii parul unei femei face parte din armele sale secrete cu ajutorul carora reuseste sa isi atraga partenerul si sa il faca sa se declare indragostit de intreaga sa faptura. Parul va continua sa ramana un aspect important al look-ului feminin, doamnele si domnisoarele nu vor renunta niciodata-desi in istorie au fost perioade cand doamnele nu erau asa de preocupate de parul lor-sa se aranjeze si sa fie frumoase chiar si cand sunt in propria locuinta. Nu mai discutam despre momentul in care ies in societate sau merg la o seara de gala.

FacebookGoogle+Twitter