Muzica straina

muzicaIn unele zile in care nu am cu ce sa imi umplu timpul dau drumul la televizor si ascult muzica straina pe MTV. Imi plac melodiile strainilor care canta despre deceptii in dragoste, senzatia de a fi tentat de mai multe personae, frumusetea si forta interioara pe care ti-o confera dragostea si multitudinea de sentimente pe care poti sa le simti cand esti indragostit. In primul rand, dragostea este o opera, te inalta, te transforma in artist si visitor in cele mai multe cazuri. Pe altii, dragostea ii determina sa fie mai realisti si sa se concentreze mai bine asupra problemelor pe care le au de rezolvat deoarece sunt mai fericiti pe dinauntru.

Daca esti fericit in interiorul tau, ai puterea de a trece peste orice greutate si vei simti cum prinzi mai multa putere, cum te transformi intr-un om mai fericit si mai dinamic, care prinde puteri magice si supraomenesti si este in stare de orice cand este purtat pe aripile dragostei. Muzica straina pe care o ascult imi confera un dinamism aparte si ma face extrem de fericita, imi plac videoclipurile lor deosebite cu oameni frumosi si imi plac versurile minunate pe care le au. Imi pac extrem de mult ritmurile dinamice ale melodiilor si imi place mult sa ma bucur de ele, dand televizorul tare.

Este una din pasiunile mele sa petrec timp ascultand melodii straine si sa incerc sa le traduc in mintea mea pentru a capta emotiile strainilor.
Ma bucur ca exista posibilitatea de a asculta orice fel de melodii, fara bariere si ma bucur de fiecare clipa petrecuta pe MTV.

FacebookGoogle+Twitter