E mai usor sa-ti gasesti jumatatea in mediul virtual

Daca la sat iti gasesti jumatatea la sezatoare, poate la biserica, duminica sau poate in urma unei vizite la vreun vecin, la oras lucrurile stau cu totul altfel. Intrucat la oras lumea se conduce dupa alte reguli decat cele din lumea satului intalnirile si gasirea partenerilor au loc la un pub, la un restaurant, la o aniversare a prietenilor. Chiar si aceste modalitati de a gasi o fata sunt invechite, astazi intalnirile au loc mai intai in online, dupa care in offline. Pe langa faptul ca e mai usor pentru oricine sa gaseasca o fata intrand pe site-urile cu anunturi matrimoniale cu femei singure din Dolj si alte orase, aceste intalniri sunt si mai „sanatoase” uneori.

De ce?

Pentru ca implicarea sentimentala nu e asa de mare de la inceput, poti sa vezi dupa cateva discutii daca chiar te potrivesti cu domnisoara respectiva si are rost sa stabiliti si o intalnire in offline. Intalnirile online sunt mai „sanatoase” si pentru ca orice despartire e mai simpla, un Unfriend sau un mesaj scurt cu Pa si la reverede te salveaza de orice discurs lacrimogen. Pe de alta parte o intalnire online cu femei singure din Dolj, de exemplu, poate fi un bun prilej pentru a capata ceva experienta intr-o viitoare relatie cu o fata, vezi cam ce isi doresc fetele si cum reactioneaza. Sunt si persoane care prefera pentru cateva luni bune sa converseze cu fete si femei singure – anunturi matrimoniale si sa evite o intalnire directa pana nu sutn convinsi de sentimele fetei.

Site-urile cu fete si femei singure – anunturi matrimoniale au evoluat foarte mult in ultima perioada, unele ofera si chat, posibilitatea de a trimite SMS direct din interfata site-ului, toate au conexiuni securizate si un layout usor de inteles si de parcurs, de navigat. Cautarile in bazele de date sunt destul de rapide, anunturile aparute sunt relevante si alese si in functie de localitate, toate profilurile sunt verificate in prealabil pentru ca toate datele sa fie reale. Gasirea jumatatii este asadar mult simplificata, relatiile de durata sunt incurajate in acest fel, ai timp sa te gandesti si sa vezi daca intr-adevar iti place o fata. Nu e nevoie nici sa te gandesti la cum vei rosti anumite discursuri si la emotii pentru ca in online totul e mai usor. Asta e puterea suprema oferita de mediul virtual, sa fii tu cu adevarat, asa cum nu poti fi in realitate.

FacebookGoogle+Twitter