Dating online vs. dating offline. Cine castiga batalia?

In materie de dating astazi exista doua variante: fie mergi pe calea traditionala si cauti parteneri in offline, fie mergi pe calea moderna, si cauti parteneri pe site-urile de dating online. Ce varianta alegi si cine castiga batalia pana la urma, online-ul sau offline-ul? Varianta aleasa depinde mult de personalitatea ta, de ceea ce iti doresti tu de la o cautare si de la o relatie. De pilda daca alegi varianta traditionala trebuie sa te stapanesti destul de bine, emotiile sunt mai mari, poti sa faci multe gafe pe care nu ai cum sa le depasesti prea usor.

De asemenea, in offline e cam greu sa gasesti partenerul dorit rapid, trebui sa stabilesti intalniri, sa discuti, sa te plimbi, sa vezi cum reactioneaza persoana care iti va fi aproape. Spre deosebire de dating-ul offline, cel online e mult mai simplu, vorbesti cu persoana care iti va fi alaturi prin SMS, Chat, la telefon, discutati cat vreti online pana sa stabiliti o intalnire. Pe site-urile de dating sunt o multime de anunturi matrimoniale Timis sau din alte orase, poti compara si analiza anunturile, poti cauta anumite tipuri de barbati sau de femei pe site-urile de dating online. Sa iti faci un profil pe site-urile cu anunturi matrimoniale Timis dureaza putin, e foarte simplu, poti sa iti pui si fotografii, toate profilurile pe care le vei analiza pot fi filtrate, sunt grupate pe categorii, au descrieri succinte si fotografii relevante. Dating-ul online e accesibil, te poti pregati dinainte, emotiile sunt mai mici, poti sa iti gandesti un discurs si sa il folosesti in discutiile cu mai multi viitori parteneri. Cand te-ai decis alaturi de cine vrei sa incepi o relatie poti sa stabilesti si intalnirea in offline si sa continui discutiile la o cina romantica, de ce nu.

Anunturile postate pe site-urile de dating sunt gratuite, ai tot ce iti trebuie ca sa iti poti configura un profil cat mai bine pus la punct, perfect pentru a gasi partenerul dorit. Din batalia online vs. offline castigatorul sigur este online-ul, datorita avantajelor oferite de site-urile de dating cu anunturi postate de femei singure sau barbati singuri.

FacebookGoogle+Twitter