Curata eficienta aerul pe care-l respiri

purificator-aerOricat de multa curatenie am face in locuinte aerul pe care-l respiram poate contine diverse bacterii si particule foarte fine de praf, elemente care ne pot imbolnavi foarte usor si pot genera, in anumite cazuri, alergii destul de urate. Daca in casa scoatem praful din covoare si curatam parchetul cu aspiratorul si mopul, aerul nu poate fi curatat asa de usor.
Din fericire specialistii in igiena si in curatarea mediului in care traim au inventat un aparat foarte util in orice locuinta: purificator aer.

Purificatorul de aer functioneaza in esenta pe principiul unui aspirator combinat cu un ventilator, chiar cu un umidificator. Este silentios, nu consuma multa energie electrica, orice il poate folosi fara probleme, aerul este curatat in totalitate iar mirosul neplacut dispare. Printre cele mai bune modele de purificatoare de pe piata se numara cele cu dubla actiune, purificare si umidificare si cele cu ioni negativi.

Un purificator aer cu umidificare este ideal pentru cei cu alergii, are discuri rotative, filtrarea aerului fiind eficienta si rapida. Purificatoarele de acest tip sunt potrivite pentru camerele mari, au si dispozitive pentru uleiuri aromate, pot parfuma aerul din incaperi, au higrostate digitale, se utilizeaza pe tot parcursul anului. Exista moduri de noapte, de curatare, pana la patru trepte de viteza si un display digital foarte usor de urmarit. Spre deosebire de ele, cele pe baza de ioni negativi sunt dotate cu filtru HEPA, nu fac zgomot mai deloc, pot genera miliarde de electroni in fiecare secunda transformati in ioni negativi, care incarca particulele din aer negativ. Se indeparteaza astfel si cele mai mici particule de mizerii sau bacteriile periculoase, colectorul se curata rapid, se clateste cu apa si se refoloseste, deci eficienta aparatului este una marita.

Ambele tipuri de purificatoare aer pot functiona fara probleme cativa ani buni, rezista la uzura si la variatii climatice, se pot utiliza in toate incaperile, chiar si la birou, au un design placut si nu ocupa loc mult.

FacebookGoogle+Twitter