CUM SA-TI ALEGI COLIERUL PERFECT

In alegerea unui colier trebuie in primul rand sa tinem seama de materialul, nuanta si dimensiunea acestuia, in functie de ce tinuta urmeaza sa purtam la un moment dat.

Colierul este acel accesoriu impresionant care are puterea de a transforma radical o aparitie. El incanta privirile celor din jur si atrage atentia tuturor asupra lui daca este pus in evidenta cum se cuvine. Insa, pentru ca ansamblul sa fie unul reusit, trebuie avem in vedere cateva aspecte esentiale atunci cand dorim sa ne cumparam  o bijuterie si vrem sa o purtam cu piese vestimentare din acelasi registru.

Iubitoarele de moda stiu deja ca un colier este condimentul oricarei tinute, insa exact ca si in  cazul unui preparat culinar, orice exces poate dauna iremediabil rezultatului final. Ales neinspirat, cu un stil diferit de cel al hainelor sau pur si simplu nepotrivit cu personalitatea purtatoarei, va avea efectul opus celui dorit. Pentru a preveni un deznodamant nefericit, am trasat pentru tine un scurt ghid pentru alegerea si purtarea corecta a acestor accesorii in randurile care urmeaza.

Niciodata nu-ti asorta un colier cu geanta sau cu pantofii. Nu te lasa influentat sub nici o forma de celelalte accesorii deoarece nu trebuie sa iei in considerare culoarea sau modelul acestora.

Tine cont ca marimea colierului sa fie una potrivita cu statura ta si cu hainele pe care intentionezi sa le porti. De mentionat faptul ca o astfel de bijuterie are ceva indraznet care uimeste si incanta in acelasi timp, insa acest lucru nu trebuie sa fie neaparat dimensiunea. Bineințeles ca daca esti miniona, cu trasaturi delicate, un colier exagerat de mare nu te va avantaja deloc, ba din contra te va pune intr-o lumina nefavorabila. Poti opta in schimb pentru un model inedit de colier cum ar fi gulerul ornamentat cu perle negre care poate fi purtat cu rochii sau topuri si va da, negresit, un aer adolescentin tinutei.

FacebookGoogle+Twitter