Cum alegi o firma de reparatii aer conditionat

Exista o multime de avantaje si motive de mandrie atunci cand esti proprietarul unei case, dar unul dintre aspectele care celor mai multi dintre noi ne displac in totalitate sunt reparatiile. Daca unele sunt mai usor abordabile, altele – asa cum sunt lucrarile de reparatii aer conditionat – necesita asistenta unui personal calificat si cu experienta.

Atunci cand aparatul de aer conditionat se defecteaza, poti pierde foarte mult timp si efort si chiar poti provoca si mai multe pagube, incercand sa rezolvi singur probleme care te depasesc cu mult. Iata de ce pregatirea si anii de experienta ai unui service aer conditionat te vor scoate imediat din dificultate, fie ca ai nevoie de o reparatie complexa, fie ca ai nevoie doar de o simpla revizie aer conditionat. Cum alegi un astfel de service?

Referinte. Le poti obtine fie de la rude, fie de la prieteni sau cunostinte care au avut experiente placute lucrand cu ei. Referintele de la persoane cunoscute reprezinta adesea cea mai buna garantie.
Review-uri. Parerile clientilor care au apelat la serviciile unei firme conteaza intotdeauna pentru ca iti permit sa iti faci o parere documentata. Alege compania pe al carui site sau pagina pe retele de socializare ofera clientilor si sansa de a posta review-uri despre exprienta cu ei.

Licente. Nu vrei sa lasi pe mainile oricarui amator problemele aparatului de aer conditionat. De aceea va trebui sa te asiguri ca firma are licentele necesare si ca tehnicianul este calificat pentru astfel de lucrari. Un vecin care “se pricepe la orice” nu este intotdeauna cea mai fericita alegere!

Verificare gratuita. Alege o firma reparatii aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 care sa ofere deplasare si verificare gratuite, astfel incat sa poti fi sigur ca la final costul facturii tale nu va depasi bugetul alocat.

Mentenanta. Asigura-te ca service-ul ales ofera si servicii de mentenanta regulata si intreaba in ce conditii, astfel incat sa fii pregatit pentru viitor.

FacebookGoogle+Twitter