Cum alegem hoverboard-ul ideal?

De la prima sa comercializare in anul 2015, hoverboard-ul a cunoscut tot felul de declinari, iar piata s-a dezvoltat pe parcursul acestor doi ani din ce in ce mai mult, cu noi si noi modele, obligandu-l pe cel care isi doreste sa isi achizitioneze un hoverboard sa cantareasca bine, pentru a alege cel mai bun model pentru sine.

Astfel in functie de ce tip de persoana sunteti si de ce asteptari aveti, exista mai multe criterii dupa care sa departajati diferite modele de hoverboard-uri. Veti tine cont de designul hoverboardului (care poate fi sport sau freestyle), de autonomia modelului, de tipul de baterie, de varsta minima daca intentionati sa il impartiti cu juniorul, de greutatea maxima suportata, de viteza maxima, accesorii, prezenta sau nu a unui bluetooth, etc.

Evident, este important sa luati in calcul si provenienta atunci cand achizitionati un hoverboard si la fel si pretul. Evitati site-urile despre care nu aveti feedback-uri suficient de bune si, de asemenea, evitati sa cumparati hoverboarduri mai ieftine decat pretul pietei, pentru ca va expuneti unei serii intregi de riscuri.

Hoverboard-ul este in acest moment mijlocul de deplasare cel mai in tendinte. Complet electric, el permite deplasarea fara efort si fara poluare. Hoverboard-urile se incarca cu ajutorul unei prize electrice. Tot ce trebuie sa faca cel care se plimba cu un astfel de skateboard electric este sa isi mentina echilibrul, iar deplasarea se face aplecandu-va inainte, iar intoarcerile lasandu-va greutatea pe unul dintre picioare.

Inainte de a va cumpara un hoverboard este important sa stiti pentru ce anume il luati si ce gen de utilizator sunteti. Veti fi persoana care sa mearga cu el la birou, sau dimpotriva veti fi utilizatorul ocazional, in principiu de weekend care merge impreuna cu prietenii sau familia in skate-parcuri. In functie de aceasta veti decide daca aveti nevoie de un hoverboard simplu, pentru oras sau de unul cu doua moduri de functionare – freestyle sau incepator.

FacebookGoogle+Twitter