Colectarea selectiva a deseurilor se poate face mult mai eficient cu eurocontaintere plastic

eurocontainere-plasticColectarea deseurilor menajere si industriale este o problema pe care o au mai toate tarile. Daca toate deseurile ar ajunge in natura si nu ar fi colectate corespunzator viata noastra cum o stim astazi nu va mai fi la fel si peste 20 de ani. In loc sa aruncam in diverse zone gunoiul sau in fata blocului, in fata casei, ne putem folosi de eurocontaintere plastic pentru o colectare corecta si ecologica a tuturor deseurilor.

La fel de bine si alte ramuri ale sectorului industrial pot utiliza aceste eurocontaintere plastic pentru protejarea naturii si evitarea unei poluari excesive sau a contaminarii. Noile eurocontainere moderne permit colectare selectiva a deseurilor, au capace modificate, rotile din materiale rezistente au frane pentru a nu permite miscarea nedorita a acestora, se poate monta si o frana centrala. Foarte rezistente la expunere si contact biologic si chimic, eurocontainerele respecta toate normele de igiena si standardele la nivelul dimensiunilor, nu sunt afectate de razele UV, au capac rotund sau plat, cromatica variata si inchizatori speciale pentru capace, pentru o mai buna izolare si evitarea mirosurilor neplacute. Dupa umplere eurocontainerele se pot goli usor, capacul se poate retrage pentru o manipulare mai simpla, igienizarea in interior se realizeaza simplu, prin curatarea cu substante speciale, detergenti.

Gradul de uzura este redus, plasticul este tratat pentru a rezista la folosire intensiva, eurocontainerele sunt usor de deplasat si de pozitionat in spatiu, sunt usoare si au o stabilitate mare gratie rotilor cu dimensiuni adaptate la cele ale intregului eurocontainer. In functie de locurile in care vor fi pozitionate, containerele pot sa aiba diverse utilizari, pot fi cumparate si de persoane fizice, si de cele juridice, gunoiul strans si deseurile vor sta in siguranta pana la colectare. Mediul nu va avea de suferit, nu vor exista scurgeri, interiorul eurocontainerelor este construit in asa fel incat sa permita depozitarea unei cantitati suficiente de deseuri, fara sa se depaseasca greutatea suportata.

FacebookGoogle+Twitter