Ce tip de asigurari e bine sa inchei inainte de a pleca in vacanta?

asigurare-rcaFie ca vrei sa pleci in calatorie cu avionul sau ai de gand sa folosesti masina personala pentru a conduce spre destinatia de concediu incheierea unei asigurari este obligatorie si necesara ca sa nu ai probleme si sa te distrezi cat poti de mult in vacanta. Pentru masina poti incheia asigurare RCA, care te scapa de cheltuieli daca esti implicat intr-un accident.

Toate reparatiile celui care a avut de suferit din cauza ta vor fi suportate de firma asiguratoare in limita sumei maxime admise de polita incheiata. Asigurarea RCA se poate incheia acum si online, nu mai stai la cozi, poti compara ofertele de la mai multe companii de asigurare, poti obtine cel mai bun pret RCA in doar trei minute, cum e si cazul site-ului oficial al ROMASIG. Avantajele incheierii unor asigurari RCA online tin in primul rand de reducerile acordate periodic, de posibilitatea documentarii inainte de achizitie, dar si de livrarea politelor RCA oriunde in tara, prin curierat, in timp util. In plus, unele site-uri care permit cumpararea de polite de asigurare RCA pun la dispozitie si un sistem tip reminder prin care esti notificat inainte de expirarea politei, pentru a o reinnoi si a evita eventuale neplaceri.

Un alt tip de asigurare pe care e bine sa o inchei inainte de a pleca la drum peste hotare este cea medicala, asigurarea de calatorie, pe care multe state o impun inainte de a-ti permite sa treci pe teritoriul lor. In acest caz, politele asigurare medicala obligatorie se incheie pe o perioada limitata de timp, pot fi reinnoite la nevoie si garanteaza accesul la anumite servicii pe teritoriul tarii in care se afla respectiva persoana. Ambele tipuri de polite de asigurare se emit dupa completarea sau selectarea anumitor campuri din formularele speciale de pe site, livrarea urmand a fi facuta in 24 de ore oriunde in tara.

FacebookGoogle+Twitter