Cauciucuri camion resapate vs. cauciucuri second hand

cauciucuri-camioaneChiar si cu un buget redus astazi iti poti cumpara cauciucuri pentru camion de foarte buna calitate. Daca nu ai banii necesari pentru un set de anvelope noi ai ca alternativa cauciucurile second hand si cele resapate. Din start trebuie sa stii ca anvelopele noi sunt realizate din materiale de calitate, de la zero, cauciucul este turnat in forme speciale si verificat dupa turnare, deci ai siguranta mai mare la rulaj.

De cealalta parte, cauciucurile second hand sunt folosite, pot fi folosite fara probleme in continuare, au grade de uzura diferite, nu au defectiuni majore care ar putea pune in pericol siguranta celor care le utilizeaza. Anvelopele second hand pot fi la fel de bune ca unele noi, asta cu singura conditie sa fie pastrate in conditii optime si sa nu fi fost folosite prea mult. E simplu sa iti dai seama daca ai in fata cauciucuri second hand care nu merita cumparate doar uitandu-te la gradul de uzura pe care ti-l indica suprafata de contact cu partea carosabila. Spre deosebire de ele cauciucurile resapate fac parte din categoria cauciucurilor reciclate. Ai doar baza cauciucului vechi, balon, structura metalica si sintetica, la care se monteaza banda de rulare noua. Pretul este mult mai mic la niste cauciucuri camion resapate decat in cazul celor second hand, resaparea se realizeaza in conditii de siguranta maxima, cu adezivi speciali care unesc partea veche cu cea noua de la cauciucuri camion resapate.

Marea diferenta fata de unele second hand sau cele noi este ca ele se pot folosi doar pe termen scurt, ca solutie de avarie atunci cand nu aveti bani de unele noi, vitezele mari nu sunt permise, iar la primele semne de deteriorare e obligatoriu sa fie inlocuite cu altele sau cu anvelope noi si second hand. Cauciucurile resapate sunt alternativa cea mai buna pentru soferii care vor sa aiba totusi siguranta la rulare fara sa cheltuiasca mult, se pot cumpara din magazinele online la preturi bune, firmele care se ocupa de resapare garanteaza pentru operatiunea facuta si folosesc materiale de cea mai buna calitate.

FacebookGoogle+Twitter