Care sunt tendintele actuale in materie de carti de vizita?

In fiecare an in moda avem diverse tendinte care sunt respectate cu sfintenie. Asa cum se intampla in moda si in lumea cartilor de vizita se stabilesc niste tendinte in functie de ce se cauta si care sunt cele mai populare modele. Tendintele se pot modifica foarte usor, nu sunt un lucru fix. Sunt flexibile si difera de la o tara la alta, de la un domeniu la altul. Daca e sa vorbim de tendinte la noi, anul asta se poarta cartile de vizita personalizate puternic, cartile de vizita care sunt cat mai creative si mai adaptate domeniului si afacerii de promovat.

Vorbim de cartile de vizita imprimate pe materiale la care nu te astepti, pe un plastic, poate un metal, lemn, cartile de vizita care ies din tipare si reusesc sa scoata in evidenta cat mai bine datele esentiale despre firma sau persoana care isi promoveaza serviciile. Ca sa ai carti de vizita la moda anul acesta trebuie sa gasesti o firma care sa aiba instrumente si metode moderne de imprimare. Care are o echipa creativa cat mai tanara si cu experienta vasta, cu idei bune de fiecare data si viziune cat mai deschisa in privinta designului si a elementelor de personalizare.

La moda sunt si modelele de carti de vizita „handmade”, cartile de vizita realizate pe diverse materiale iesite din comun si care au un impact pozitiv si puternic asupra celor care le primesc. Pentru ca pana la urma asta urmaresti prin oferirea unor carti de vizita sa atragi atentia si sa il determini pe cel care le primeste sa te caute. Sa aiba mereu in fata cartea ta de vizita. Populare sunt si cartile de vizita clasice! Clasicul nu se demodeaza niciodata, dar si cartile de vizita cu forme mai ciudate, care se adapteaza domeniului pentru care sunt gandite.

Cartile de vizita moderne nu se mai limiteaza doar la personalizarea unui design si a unor culori. Se pot personaliza si fonturile, intreg textul, logo-urile, elementele de branding care mai apar pe cartea de vizita. Si tot de modernitate tine si modul in care se prelucreaza imaginile ce vor aparea pe cartile de vizita. Putem avea si carti de vizita transparente, unde imaginile trec printr-un procedeu special de personalizare si adaptare.

FacebookGoogle+Twitter