Cand ramai fara tus poti reumple cartusul sau poti cumpara unul nou. In ambele cazuri imprimanta va functiona perfect

De cele mai multe ori imprimanta te lasa chiar atunci cand ai nevoie de ea. Dai un print la cateva pagini si observi ca la un moment dat calitatea imprimarii scade, paginile arata groaznic sau nu se mai printeaza nimic. Cu siguranta in acel moment cartusul tau a ramas fara tus. In functie de modelul imprimantei poti reumple cu toner sau tus si iti poti continua treaba. Cartusele pot fi folosite ani buni daca sunt intretinute si nu sunt fortate, daca sunt duse permanent la un centru special de reumplere cartuse brasov. Diferenta intre un cartus care a fost incarcat prin diverse metode si a fost fortat mereu si unul reincarcat la o firma cu utilaje si instrumente de calitate este uriasa.

In primul rand calitatea imprimarii scade, apar defecte tehnice, cartusul devine aproape imposibil de folosit. In al doilea rand cartusele incarcate la firmele cu servicii de reumplere cartuse Brasov trec printr-o serie de teste, masinariile speciale de reumplere stiu sa calibreze si sa testeze la final incarcarea pentru a se asigura ca in cartus e cantitatea optima de tus pentru imprimari impecabile. In al treilea rand daca va uitati la un cartus reincarcat acasa si unul umplut la firma veti vedea ca partea activa este intacta la cel de la firma, nu exista tus in exces care mai si curge din cartus. Desigur, daca nu doriti sa reumpleti cartusul pentru ca tusul original nu va putea fi inlocuit cu unul de aceeasi calitate, tusul de la reumplere e diferit de cel din fabrica, puteti achizitiona cartuse noi de pe cartuse-imprimante.net. Magazinul online cu experienta are in oferta toate tipurile de cartuse, pentru toate imprimantele, produsele se livreaza rapid si sunt originale, compatibile cu toate modelele de pe piata.

Specificatiile tehnice complete si suportul oferit de echipa cartuse-imprimante.net va asigura accesul la cartuse potrivite pentru imprimanta dvs. si la o calitate superioara a imprimarii. Orice varianta ati alege imprimanta va functiona ireprosabil si o veti putea folosi fara probleme timp indelungat.

FacebookGoogle+Twitter