Bun venit pe lume

invitatii-de-botezCe poate fi mai frumos, ca aducerea pe lume a unui copil? Acel moment in care iti privesti pentru prima oara copilul ramane imprimat in sufletul si mintea ta, pentru totdeauna. Nu exista nimic ce il poate egala sau subclasa vreodata. E punctul 0, momentul 0, matematic vorbind, cand tu incepi ca parinte sa privesti viata cu alti ochi, prin ochii copilului tau. Atunci viata ta se reseteaza. Toata atentia ta, este in jurul unui singur “pui de om”. Incet, incet, incepi sa aduni momente alaturi de cel mic. Prima lui noapte acasa, primele zile de acomodare, in care copilul incepe sa te cunoasca mai bine, sa se obisnuiasca cu noul mediul.

Prima saptamana va fi una a schimbarilor, din ambele parti. Ca parinti va trebui sa tineti pasul, sa invatati sa va adaptati din mers, sa faceti fata noilor provocari. E drept, nici bine nu terminati cu acomodarea ca urmeaza planurile pentru ziua crestinarii celui mic. Trebuie sa va ocupati in mod constiincios de toate detaliile ce tin de aceasta zi minunata. In primul rand, trebuie sa va uitati dupa niste invitatii de botez, ca doar trebuie sa ii instiintati pe cei apropiati intr-un mod cat mai placut. Am descoperit pe invitatiisuperbe.ro o gama variata de invitatii, care mai de care mai dragalase. Veti gasi invitatii de diverse forme( invitatii in froma de bebelus, in forma de trenulet,etc), cu diverse personaje din desenele animate, cu personaje din cartile de povesti, invitatii ce pot fi personalizate cu poza bebelusului, invitatii accesorizate cu fundite de saten, invitatii cufar si multe altele.

Dragi parinti, va avertizez ca nu va veti putea desprinde ochii de la ele, pret de cateva ore bune. Va fi dificil sa alegeti, dintr-o asa mare varietate de invitatii haioase, una singura. Aceste invitatii vor reusi sa scoata la iveala copilul din voi si va vor duce intr-o lume a povestilor

FacebookGoogle+Twitter