All inclusive sau demipensiune? Care tip de oferta ti se potriveste?

all-inclusive-litoralNicaieri nu e mai bine decat in concediu, alaturi de prieteni si de familie. Indiferent ce hotel alegeti, aveti la dispozitie doua variante: demipensiune sau all inclusive pe litoral. Care varianta e mai buna, asta depinde de ceea ce va doriti dvs. si ce buget alocati vacantei. Depinde si de cat de dinamic e turistul, daca vin si micutii in concediu.

All inclusive e pentru cei care vor sa se odihneasca, care au venit in sejur sa scape de stres si sa faca ce-si doresc, in ritmul care-l doresc. Nu prea sunt dispusi sa viziteze imprejurimile si prefera sa stea cat mai aproape de unitatea de cazare. Familiile cu copii pot alege si ele un pachet all inclusive pe litoral, mai ales ca nu vor avea grija cheltuielilor suplimentare cu mancarea si nu vor depinde de un program fix. In general, in regim all inclusive oamenii primesc toata atentia din partea personalului hotelului, pot primi bunatati in camera si la restaurant, gustari, masaj. Bauturile si gustarile sunt gratuite de multe ori, asa ca se pot face economii substantiale. In varianta de cazare all inclusive este inclus si accesul la sala de fitness, jocuri gratuite, plaja privata si sezlonguri gratuite. Spatiile de joaca pentru copii sunt si ele gratuite, supravegherea lor de catre personal avizat face parte din pachetul achizitionat.

Flexibilitatea programului si calatoriile in imprejurimi sunt pentru cei care prefera demipensiunea. Demipensiunea nu ii obliga sa depinda de un program fix de mese, doar dimineata li se ofera o masa si gustare, urmand ca restul meselor sa le ia in oras. In ofertele actuale, demipensiunea include si cina, fara bauturi incluse, doar cafea dimineata si apa. Accesul la toate serviciile aditionale, care sunt incluse in all inclusive sunt contra cost la demipensiune. Pana la urma, alegeti demipensiune sau all inclusive in functie de ce fel de persoana sunteti si de ce vreti sa faceti in vacanta, sa va odihniti cat mai mult sau sa va plimbati cat e ziua de lunga.

FacebookGoogle+Twitter