Alegerea cabinei de dus: sfaturi si sugestii

Cabina de dus este, probabil, cel mai important spatiul al baii, tocmai de aceea merita sa acorzi atentia cuvenita pentru a te asigura ca te vei bucura de spatiu suficient si confortabil atunci cand vrei sa faci un dus lung si revigorant dupa o zi obositoare sau cand vrei sa treci rapid prin cabina dus pentru a reusi sa fii punctual. Pentru a-ti oferi toate facilitatile si pentru a se transforma intr-un spatiu in care sa te simti cat mai liber, cabina de dus trebuie sa fie aleasa cu atentie si luand in considerare mai multe aspecte. In primul rand, trebuie sa calculezi bine spatiul care iti ramane in baie atunci cand vei instala cabina de dus.

Daca baia ta este una mica, atunci cabina dus trebuie si ea adaptata spatiului. Exista mai multe tipuri de cabine de dus, printre care cele amplasate de-a lungul unui perete, pe o portiune a peretelui sau amenajate in colt. Pentru a opta pentru unul dintre aceste modele, trebuie sa iei in considerare spatiul de care dispui.
Un alt aspect important de care sa tii cont atunci cand cauti o cabina dus este reprezentat de obstacolele pe care le poti intalni in amplasarea acesteia. Fie ca este vorba despre calorifere sau chiuveta, acestea iti pot determina modelul cabinei pe care ai putea fi nevoit sa il achizitionezi. Inainte de a opta pentru o anumita cabina de dus, ia in considerare si obstacolele pe care le vei intalni in instalarea acesteia.

Un ultim aspect de care trebuie sa tii cont, dar care nu este si ultimul din lista, tine de usile cabinei si de modul de inchidere a acestora. Pentru a evita posibile probleme cu inchiderea usilor este bine sa apelezi la un producator si un furnizor de incredere, cu renume pe piata.

FacebookGoogle+Twitter